iTunes shopping #2

I dag ble det ganske tidlig shopping. Mye av det ligger i at det er mandag og en ny dag der div saker og ting skal gjøres. Så hvorfor ikke handle litt musikk som man kan ha på øret gjennom dagen?

I dag ble det ikke noen konkret type musikk. Det ble litt plukking her og der da jeg skal både ha musikk i bilen og på øret. Så deler jeg de selvfølgelig med dere slik jeg ikke sitter alene på en «gullgruve» (Le litt da?)

iTunes Shopping #2
Genre: Div

  • Third Eye Blind – Never Let You Go
  • Third Eye Blind – Semi-Charged Life
  • Goldfinger – Spokesman
  • New Kids On The Block – Summertime
  • Basshunter – Russia Privjet
  • John Mayer – «Stop this train», «Daughters», «Free Fallin'», «Bold as Love», «Waiting on the World to Change», «Gravity».

Dette ble innenfor kategoriene Alternativt, Pop, Dance og Rock. Det er vel ikke helt meg å velge så mye innenfor Pop kategorien, men låten «Summertime» kom med på lista. «Spokesman» av Goldfinger kom med pga gamle minner. Fikk høre denne låten først i ungdomsskolen, så ligger da div minner knyttet til låten. Hvorfor «Russia Privjet» er der, vel, du vet leverpostei? Ikke alltid det beste du kunne tenke deg på skiva? Men en eller annen gang tenker du «Wow, det er lenge siden jeg har hatt leverpostei på skiva. Det hadde smakt bra akkurat nå!». Vel ja, Basshunter er min leverpostei i dag!

På et helt annet avsnitt vil jeg anbefale å kjøpe John Mayer’s «Where the Light is». Dette er et live album og er noe av det han er god på. Mayer er en god Live-artist. Mayer lider av sterk perfeksjonisme, og denne synes som aldri før i dette albumet. DVDen er også et «catch» om du føler du trenger visuell overbevisning. Om du ikke til nå har lagt merke til det, så har John Mayer en coverlåt av Tom Petty’s «Free Fallin'» på dette albumet. Og for meg er dette i seg selv verdt 5 min av dagen min!

Håper musikken høres, så ser vi om det blir mer etterhvert!

Linker:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: