Oppmerksomhet, det alle strever etter

Det er i det siste blitt mer og mer klart, oppmerksomhet er det alle strever etter. Det er ikke lenger berømmelse og rikdom. Selv om oppmerksomhet går litt hånd-i-hånd med de jeg nevnte.

Jeg har opprettet profil på nettstedet «Nettby». Her legger du opp et profilbilde og skriver om deg selv. Her har du frie tøyler til å legge inn bilder av deg selv, venner og hunden din. Men de fleste ser ikke ut til å legge ut noe annet enn bilder av seg selv i 35 forskjellige positurer og rangering fra topp å skjørt til naken. Hvorfor? Vel, oppmerksomhet vel? Å du skal vite de får det.

Det er ikke uvanlig at 17 år gamle jenter får profilen sin vist på toppen av nettsiden. Du skulle nesten tro at Nettbys redaksjon hadde ansatt en profilsnoker som lette etter slike spesielle mennesker, men den gang ei, grunnen til at det er så mange spesielle som kommer opp på denne listen, er fordi det er en overflod av de på Nettby, det er ikke mange andre å velge mellom.

Jeg ser på meg selv som ganske normal. Om du lurer på hvilken grad normal, så kan jeg med hånda på hjertet si at jeg aldri har fotografert meg selv med blits i speilet, penisen min fremhevet, eller andre trekk for å ligne den malen de fleste følger på dette nettstedet.

Du har sett slike mennesker flyte rundt på Nettby du også, det er jeg helt sikker på. Hun «Hotness89» som har 35 bilder av seg selv, og ett bilde av henne og bestevennen som drakk 2 pils og følte alkoholen suse gjennom blodet. Om du velger i det hele tatt å se over de andre 35, så har du bilder av henne i rosa, hvit, svart og grønn topp der hun mirakuløst presterer å fotografere seg selv i speilet, å samtidi få med litt av øynene, nesa og munnen, samtidig som kløft m.m er til stede. Alt dette pluss den overdrevne «normale» svaien i ryggen som fungerer som en mennesklig pushup.

Om du fremdeles leser, men er oppgitt, rister på hodet og mumler surt for deg selv at jeg er misunnelig. Hva har jeg å være misunnelig på? Jeg hater ikke kroppen min, og jeg kan love deg, jeg ønsker meg ikke fyldige bryster som bare skriker etter på bli publisert på Nettby.

Det er flott at jenter er stolt over kroppen sin, og at de tar vare på den. Men det går en grense mellom å respektere seg selv og kroppen, til å ikke la noe være igjen til fantasien. Før i tiden fikk du nesten vridd av øra di om du viste så lite som litt legg. Tider forandrer seg, men jeg vil ikke si vi går mot bedre tider.

Om en ti år til, vil den seksuelle lavalderen bli satt til 12-13 år, alt etter når de springer ut i puberteten. Jenter vil ha krysset av ca 20 merker i sengegavlen (de har lagt med ca 20 personer). Og prøver du å finne deg ei spesiell jente, som har selvrespekt, er søt, og ikke er en av de som synes sex er hverdagkost, og kan gjøres med alle til enhver tid, bare så lenge p-pillen er tatt, vel, jeg tror ikke det blir så mange av de igjen. Dette med tanke på at gruppepresset til å reformere seg til denne «stilen», blir for sterk.

Om du lurer litt på hva jeg mener med å skrive denne posten, så skal jeg helt ærlig fortelle deg det. Jeg vil at du skal tenke gjennom hva det er du ser på neste gang du er inne på en profil på Nettby, hva slags person er dette. Er dette bare et lite pust i bakken fra den ellers så travle hverdagen på YouPorn, eller er du interessert i personen på denne siden?

Ikke la deg provosere av jenter som har større bryster enn deg. Heller ikke om de har mye dyrere extensions. Og gutter, ikke oppfordre de stakkars tapte, blonde sjelene med å skrive oppløftende kommentarer som «Ah! Schpaa kæbæ!» eller «Kunne tenkt meg..», «Kunne likt å…». Det gjør ikke ting bedre.

«Jammen Ruben, folk må da få gjør så dei vil!»
– Ja, det skal de få lov til, men da ser jeg det som min rett òg.

«Du e bare sjalu Ruben!»
– Jeg er sjalu på besøkstallet de har på profilen. Jeg er også sjalu på antall innlegg de får i gjestebøkene. Men jeg er ikke sjalu på hva som står i gjestebøkene, heller ikke kommentarene, og heller ikke bildene.

«Fy F Ruben, du har problem du!»
– Ja, det har jeg, men jeg har ikke noen alvorlige problem som affekterer min tilstand i livet relatert til dette emnet. (Slik du forstår: Nei, ikke noen seriøse)

«Ruben, du er språklig usikker»
– Da håper jeg du utdyper deg litt, hva det utsagnet inneholder, for det samme sa norsklæreren min.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: