Indiana Jones å krystall-ettelleranna

Jeg har nå sett Indiana Jones og den krystall-hode-tingen. Jeg er rimelig pissed off! Forbanna Lucas å Spielberg. Hvem tillater at slike klisjèhomser skal få fingre med noe så hellig og fast som Indiana Jones?!

Har du sett den filmen? Synes du den var bra? Nei selvfølgelig ikke!

Jeg kan nevne to ting, bare på toppen av listen!

1. Indiana Jones blir jaget inn i et testområde for atombomber. Dette er en øde «landsby» der utstillingsdukker er satt ut for å simulere «The Real Shit». Jones blir forlatt her da forfølgerene finner ut at det er best å komme seg vekk siden nedtellingen til prøvesprengningen har startet. Jones står ved siden av en blå 70’s pickup men velger å springe forbi denne, inn i et hus fyllt med en familie av dukker, går til kjøkkenet, ser seg febrilsk rundt etter hva jeg tror er Spielbergs «Pan of steel» (Panne av stål, idiot). Men denne idèen ble sikkert dumpet i siste liten, for de kom opp med noe smartere! HOHO! Jones åpner kjøleskapet, river ut «innmaten» og plasserer seg i denne babyfellen. Før han lukker døren, får vi et glimt av etiketten på kjøleskapet. DEN ER BESKYTTET AV STÅL! Forbanna idioter..

Jones blir skutt av gårde og lander flere hundre meter (kanskje kilometer, siden det er Lucas og Spielberg), og ruller ut av kjøleskapet uten en skramme. Velvel, står på beina og betrakter den skyhøye atomsoppen som stiger mot himmelen. Forbanna idioter.. ah!

Å nummer to, HVA FAEN HAR ROMVESNER MED INDIANA JONES Å GJØRE! OG NEI, DET FINNES IKKE NOE BEDRE ENN CAPSLOCK TIL Å UNDERSTREKE MIN FRUSTRASJON!

Det er faen med Spielberg som har såtte i stolen og kjedet vettet av seg fordi han ikke liker at Jones er flink som Tarzan med pisken. (WHAT THE HELL!) Derfor finner han ut. «Lucas, denne filmen mangler noe. Jeg voknet i dag, og ser jeg har risset i sengekanten: Spielberg, phone hooooome! Vi trenger noe skikkelig alien-shits!»

Lucas og Spielberg. Still dere opp til veggen. Timbaland, følg gjerne på.
Ok karer! Er våpnene ladd? … Sikt …. FYR!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: